Logopediepraktijk Jordaan    

De logopediepraktijk Jordaan is opgericht in 1988 en is sinds mei 2006 gevestigd aan de Willemsstraat 110 te Amsterdam. De twee logopedisten Barbara Laboyrie en Claudia van Daelen zijn ervaren en gespecialiseerd in alle logopedische behandelingen en begeleidingstrajecten van zowel jonge kinderen, volwassenen als ook beroepssprekers. Barbara en Claudia volgen regelmatig bij- en nascholingscursussen om alle facetten van hun vakgebied bij te houden. Daarnaast zijn zij actief betrokken bij de Kwaliteitswerkzaamheden binnen hun beroepsgroep, de zogenaamde Kwaliteitskring. Ze staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF). en ze zijn KIWA gecertificeerd.

 

Coronavirus

We houden de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten.

De praktijk heeft daarom de volgende maatregelen genomen om  spreiding te voorkomen:

  • -Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, ook als het gaat om ouders (van kinderen) en/of broertjes of zusjes.
  • -De speeltafel in de wachtkamer zal voorlopig leeg zijn. Dit om eventuele bacteriële overdracht via het speelgoed te voorkomen.
  • -Op het toilet of in de keuken is er de mogelijkheid om handen te wassen.
  • -De logopedisten wassen na ieder contact de handen.
  • -Voorlopig laten wij het handen schudden en ieder ander lijfelijk contact met de cliënt achterwegen.

- Telelogopedie:

wij bieden telelogopedie aan om de continuïteit van de behandeling te waarborgen. Dit wordt door de zorgverzekeraars vergoed. Hiervoor zullen we op de afgesproken tijd met elkaar videobellen via Facetime (deze is veilig te gebruiken). Daarnaast proberen we skype werkende te krijgen als andere veilige mogelijkheid. Voor ons is dit nieuw, maar wij gaan samen kijken hoe we de telelogopedie zo praktisch en goed mogelijk werkende kunnen krijgen.

Vanaf dinsdagmiddag 17 maart werken wij alleen nog via telelogopedie.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw logopedist.