Logopediepraktijk Jordaan    

De logopediepraktijk Jordaan is opgericht in 1988 en is sinds mei 2006 gevestigd aan de Willemsstraat 110 te Amsterdam. De twee logopedisten Barbara Laboyrie en Claudia van Daelen zijn ervaren en gespecialiseerd in alle logopedische behandelingen en begeleidingstrajecten van zowel jonge kinderen, volwassenen als ook beroepssprekers. Barbara en Claudia volgen regelmatig bij- en nascholingscursussen om alle facetten van hun vakgebied bij te houden. Daarnaast zijn zij actief betrokken bij de Kwaliteitswerkzaamheden binnen hun beroepsgroep, de zogenaamde Kwaliteitskring. Ze staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF) en ze zijn KIWA gecertificeerd.

 

Wij zoeken een leuke allround logopedist

voor een jaarcontract van 2 dagen per week. Daarna is er een mogelijkheid om het contract te verlengen en zich eventueel in te kopen.

Wij zoeken een enthousiaste collega die met name op het gebied van spraak- taalontwikkeling en OMFT ervaring heeft. Bekend zijn met incura is een pre.

 

De werkdag(en) zijn in overleg te regelen. Wij zoeken iemand die volgens de kwaliteitseisen kan werken en geregistreerd staat in het kwaliteitsregister.

We nemen de tijd om je in te werken en begeleiden je waar dat nodig is.

 

Reacties naar info@logopediepraktijkjordaan.nl met vermelding van je CV.

 

We horen graag van je!

Barbara Laboyrie en Claudia van Daelen