Barbara Laboyrie

Na mijn kandidaats rechten en de voltooiing van de opleiding Logopedie en Foniatrie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik vele scholings- en nascholingstrajecten gevolgd op het gebied van taal, stotteren, stem, spraak en autisme. Ontspanningstherapieën en Neuro Linguistisch Programmeren (NLP) behoren tot mijn specifieke aandachtsgebieden, omdat de relatie tussen mens en communicatie mij interesseert.
Momenteel begeleid ik vooral volwassenen en kinderen met stotterproblematiek, beroepssprekers met stem- en articulatieklachten, kinderen met een spraak- taalstoornis en kinderen waarbij sprake is van een stoornis binnen het autistische spectrum. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd OMFT behandelaar. Hoewel veel behandelingen een technische aanpak vereisen, zijn er ook behandelingen waarbij een meer all-round aanpak een sneller en een beter resultaat laat zien. Afhankelijk van de hulpvraag en de instelling van de patiënt pas ik de therapie aan.

Claudia van Daelen

Na afronding van de opleiding logopedie aan de Hogeschool Midden Nederland te Utrecht en het behalen van de propedeuse Sociale Wetenschappen, heb ik in diverse praktijken gewerkt. Daarnaast ben ik zes jaar actief lid geweest van de werkgroep ‘logopedisten werkzaam met volwassen anderstaligen’, heb ik het logopedieproject op peuterspeelzalen in Amsterdam West geleid en was ik één jaar vakdocent logopedie aan het ROC Utrecht.
Ik begeleid volwassenen met stem- en spraakproblemen, beroepssprekers en kinderen met stem-, spraak-, taal- en gehoorproblemen, schisis en afwijkende mondgewoonten. Ik volg regelmatig scholings- en nascholingscursussen op het gebied van stem, spraak en taal. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd OMFT behandelaar.

Claudia en Barbara  werken sinds 1997 samen.